Podjetje Energos d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Energos d.o.o. objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati vas o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh, povezava pa se nahaja v nogi vsake strani podjetja Energos d.o.o.

 

Kako uporabljamo podatke

Podatke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh in kot pomoč pri boljšem razumevanju uporabnikovih želja in zahtev. Podatke večinoma uporabljamo za izvajanje različnih naročil, izvajanje podpore uporabnikov, za obveščanje o novicah in spremembah v naši ponudbi, za komunikacijo z uporabniki, itd. Podatki, zbrani na naši strani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam (če ni drugače navedeno). Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana vaša odobritev.

 

Avtorske pravice / Copyright

Energos d.o.o. (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na straneh http://www.ecg.si v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani.
Energos d.o.o. vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov, itd…) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

 

Pridržki

Energos d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na straneh http://www.ecg.si. Energos d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe le-teh. Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Energos d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.V nobenem primeru ni mogoče podjetja Energos d.o.o. smatrati za odgovornega za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in  nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani http://www.ecg.si.