poslovni trener in coach

Nekaj let je kot dipl.ing. strojništva delal v manjšem proizvodnem podjetju. Kasneje je 12 let delal kot prodajalec, produktni vodja, vodja prodaje  in prokurist v koncernu HILTI.

Leta 2005 je začel  samostojno pot kot svetovalec, trener in coach. Svoje praktične izkušnje ves čas dopolnjuje z znanjem iz psihologije in alternativnih ved. Pridobljeni certifikati  in licence: NLP master coach, TA101, SDI,DISC,  Jungian coaching, numerologija, djotiš astrologija  je samo nekaj področij, kjer se je dodatno izobraževal.

Pri delu kombinira analitične veščine kot tehnik, izkušnje s prodajno in vodstveno prakso ter najnovejša znanja iz pozitivne psihologije.

Predvsem pa s svojo predanostjo in pozitivno energijo navdihuje udeležence za spremembe in rast. Verjame, da mora vsak človek hkrati razviti svoje telo in dušo. Prakticira 10 let Tai Chi, 6 let Shotokan karate in 12 let transcendentalno meditacijo. Nekaj let je prakticiral tudi jogo in Takemusu Aikido.

Pri razvoju prodajnih in vodstvenih veščin je pripomogel med drugimi tudi v podjetjih, kot so : Lesnina d.d., Prevent d.o.o., Celjske mesnine d.d., Obi, Halcom d.d., Banka koper, UKC, FMC group, Velo d.d., Valkarton d.d., Porsche Slovenija d.o.o.

Je nosilec izobraževalne franšize NEWAYS za področje Slovenije.

Strokovna področja: trening in coaching za razvoj prodajnih in vodstvenih veščin.

+38631 625 316