svetovalka in poslovna coachinja

Alenka Kaštrun je po izobrazbi univerzitetna diplomirana pravnica.

Je svetovalka, coach in nosilka blagovne znamke BEYONDMIND v podjetju Prospero in d.o.o.

Njene kompetence so usmerjene v specifičnost poglobljenega stres managementa in razvoj čustvene inteligence v podjetju ter na področje razvoja dobrih odnosov na delovnem mestu, kjer se skozi psiho-čustveno dinamiko naročnika dela tako individualno kot z malimi in večjimi podjetji.

Master RPT Practitioner (Transformational Magic Pty Ltd, Australia), 2010

Druga izobraževanja: PEAT, DP4, NLP, Kriya, JPR …(2008-2013)

Izkušnje ima v različnih delovnih okoljih, kjer je dobivala globlji vpogled v psihodinamiko delovanja podjetij in posameznikov: startup, vodenje lastnega gradbenega podjetja, mrežno-marketinško ustanovitveno delo, organizacija in vodenje lastnih dogodkov, pisanje člankov za strokovne in poljudne medije.

Na samostojno pot poslovnega in osebnega svetovanja se je odločila stopiti leta 2010. Od takrat naprej dela z večjimi in manjšimi družinskimi podjetji in posamezniki, predava javnim in zasebnim ustanovam in združenjem ter vodi lastne različne delavnice.

Je avtorica 3-mesečnih stres management izobraževanj, v katerih na način, ki je blizu poslovnemu svetu združuje zahodno psihologijo z alternativnimi pristopi. V praksah velikih korporacij zahodnega sveta se je tak pristop izkazal za najbolj učinkovitega in zaželenega.

M: +38631642272

E: alenka.kastrun@gmail.com