svetovalec

Po študiju ekonomije in MBA študiju v Italiji, smeri Mednarodno poslovanje, je Goran Živec začel leta 2001 svojo kariero kot Facility manager in predavatelj kontrolinga na MIB School of Management v Trstu.

Leta 2004 je za eno leto prevzel mesto predsednika uprave v podjetju Alukomen Oprema d.d. ter saniral podjetje (npr. prej so delali steklena vrata, z Goranovo pomočjo so se specializirali za vitrine za muzeje).

Nadaljeval je v različnih slovenskih podjetjih na vodilnih položajih. Uspešno je opravljal delo vodje komerciale v večjem podjetju, ki prodaja keramične ploščice. Deloval je kot namestnik generalnega direktorja podjetju s področja prodaje izdelkov za široko potrošnjo (FMCG).

Optimiziral je večje rusko trgovsko podjetje. V podjetju TIGAR CORPORATION je optimiziral delovanje komerciale (reorganizacija) in proizvodnje.

Pri svojem delu je spoznal različne sektorje, od čiste storitvene dejavnosti, do kovinsko-predelovalne industrije, prehrambene, kemične, proizvodnje gradbenih materialov, do visokotehnoloških iniciativ gradnje optičnih in drugih telekomunikacijskih infrastruktur.

Vseskozi svoje poslovne obveznosti dopolnjuje z izobraževalnimi in svetovalnimi nalogami na različnih področjih, od organizacije proizvodnje do optimizacije komercialnih mrež, v Sloveniji in tujini.

M: +38641342599

E: goran@eudace.eu