svetovalka

Ksenija Špiler Božič zase pravi, da je iskalka biserov. Z izjemno sposobnostjo empatije v posamezniku hitro zazna in spodbudi njegove skrite talente.

Po osnovni izobrazbi je ekonomistka. Na začetku kariere je delala na področju zunanje trgovine, od leta 1993 pa deluje kot samostojna podjetnica. Od leta 2000 se ukvarja s področjem upravljanja s človeškimi viri.

Med študijem osebnostnega razvoja in psihodinamike skupin se je usposobila za spretno povezovanje in uporabo sodobnih psihodinamskih šol, kot so transakcijska analiza, geštalt, realitetna terapija in neuro–lingvistično programiranje. Je certificiran NLP Coach praktik.

Danes v podjetju BB Svetovanje kot direktorica in poslovna trenerka pripravlja programe za razvoj zaposlenih, za rast timov in individualne poslovne coachinge.

V 15-letih delovanja podjetja je razvila svoj inovativen intuitiven pristop v coachingu in kvantni model za spremembe. Bila je med prvimi v Sloveniji na področju coachinga in prispevala k njegovemu razvoju. Prva je uporabila besedno zvezo poslovni trener, kar pomeni, da dosegajo spremembe s treningi in ne zgolj z izobraževanjem. V podjetju s 15-letno tradicijo ima danes pet zaposlenih, ki živijo s sloganom Biti Boljši.

Zadnja leta se posveča timskemu in voditeljskemu dialogu, coachingu, mentoriranju in postavljanju HR strategij, ki predstavljajo sestavni del poslovnih strategij preobrazbe podjetij. V BB ekipi predstavlja ljubezen, ki zanjo predstavlja temelj življenja in si brez nje ne predstavlja sveta.

Strokovna področja njenega delovanja: coaching, mentorstvo, motivacija, vodenje, strateški HR

M: +38641751299

E: ksenija.bozic@bbsvetovanje.si