Živalske basni o vodenju

Predstavljamo vam živalske basni o vodenju, ki v seriji dvanajstih hudomušnih zgodbic predstavljajo zvedavega in dobrovoljnega dečka Miklosa, ki v družbi svojih živalskih prijateljic pridobiva pomembne nauke za življenje.

Za pokušino vam spodaj predstavljamo skrajšano verzijo knjige (s kazalom in eno od basni), s čudovitimi ilustracijami prijateljice Katje Gaspari Leben, ki je mojim tekstom ter živalskemu svetu, ki ga v njih predstavljam, vdihnila življenje in energijo.

Zgodbe so napisane v obliki basni za vse generacije, kjer boste tudi odrasli v njih našli zimzelene nasvete za vodenje, pa naj bo to v vašem delovnem ali zasebnem okolju.

Vsaka basen pa ima tudi svojo odgovorno noto – v P.S. na kratko predstavimo nekaj dejstev o vsaki glavni junakinji – živalski vrsti, ki nastopa v zgodbi, z željo, da bomo ljudje spoznali, da nam narava ni podarjena in da se je do nje potrebno odgovorno in skrbno obnašati.

V primeru, da vas knjiga zanima ali bi jo želeli dati naprej kot darilo, sem vam z veseljem na voljo oz. lahko kontaktirate založbo Domigena na tatjana.zezlina@gmail.com. Osnovna cena knjige je 17,90 EUR.

Vse dobro še naprej,

Janez Žezlina

Miklos in njegova druščina – živalske basni o vodenju (kratka pdf. verzija knjige)